Egy táplálékkiegészítő akkor jó, ha HAT…

Mióta eszem az ELEV8 kapszulát, frissen ébredek, van energiám estig, munka, család, háztartás mellett… Azt hiszem ezt nem nagyon kell tovább ragozni, sokan meg fogják érteni, hogy ez a mai, rohanó világban, ami annyi stresszt hordoz magában, mekkora érték….

Csamangóné B. Anikó

15 nap: Marika, amikor el kezdte szedni az elev8 kapszulát, minden nap csinált egy fotót. A két fotó között 15 nap a küönbség. Nem álltjuk, hogy az elev8 hatására, de egybeesik annak fogyasztásával. ( amatőr fotó, saját véleményt tükröz)

23 nap: Marianna, amikor el kezdte szedni az elev8 kapszulát, minden nap felmondott egy videót. Az első kép az első, a második a 23 napi videóból lett kifényképezve. Nem állítjuk, hogy a változást az elev8 okozta,  de egybeesik annak fogyasztásával ( amatőr fotó, saját véleményt tükröz)

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az ELEV8-re. Amióta szedem, tele vagyok energiával. Érdekes, hogy amióta a 11 éves kisfiam is szedi, jobban bírja a mindennapos megterhelést, és a tanórákat az iskolában. Ez csak az egyik dolog, ami megváltozott az életünkben, de egyszóval jól érezzük magunkat a bőrünkben!… Próbáld ki Te is!

Feth Ágnes

Több mint 4 hónapja szedem az ELEV8 kapszulát, és még mindig elámulok a hatásától. Nekem rengeteg energiát, munkabírást, ambíciókat, és ötletet adott eddig a zöld kapszula. Megváltoztatta az életemet. Mindezt úgy, hogy nem zsigerelem ki a szervezetem,  hanem közben az egészségemen is dolgozik. Nekem bizonyított, és beépítettem az életembe! Próbáld ki Te is!

Sebők Attila

63 éves vagyok. Amikor a 121.  kapszulánál jártam, belenéztem a tükörbe, és elképedtem a látványtól, annyit fiatalodtam. Most már sajnálom, hogy nem készítettem egy „előtte” fotót, hogy Neked is megmutathassam a változást – de én határozottan elégedett vagyok vele. Neked pedig ajánlom, hogy próbáld ki az ELEV8-et, lehet, hogy megváltoztatja az életedet…

Fenyvesi Ágnes

BEMUTATJUK 9 PERCBEN:

Ez az oldal NEM a B-epic cég hivatalos oldala. Az oldalon szereplő tartalmak, beleértve a videókat, fotókat, szövegeket, NEM állítások és NEM ígéretek. Ezek az ELEV8 fogyasztóinak személyes véleményét tükrözik. Egyáltalán nem biztos, hogy az ELEV8 ugyanilyen hatással lesz rád, vagy bármilyen hatással is lesz rád. Az ELEV8 táplálékkiegészítő, így a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében élelmiszernek minősül. Nem pótolhatja a normális, vegyes táplálkozást, nem alkalmazható betegségek diagnosztizálására vagy kezelésére. Ha beteg vagy, fordulj orvoshoz. Ha bármilyen testi problémád van, babát vársz, vagy szoptatsz, különösen fontos bármilyen táplálékkiegészítő esetén, hogy az orvosod tudjon a fogyasztásáról!

60 nap: a két fotó között 60 nap telt el. Nem állítjuk, hogy az elev8 kapszula bármi változázst is okozhat, de a két két között 60 nap telt el, és a változás egybeesik a kapszulák fogyasztásával. ( amatőr fotó, saját véleményt tükröz)

22 nap: Kati egy nagyon stresszes időszak elején kezdte el szedni az elev8 kapszulát. Nem állítjuk, hogy a kapszula fogyasztásának van köze a változáshoz, de egybeesik annak fogyasztásával. ( amatőr fotó, saját véleményt tükröz)

Köszönet a B-epicnek mindazért, amit az ELEV8 termék által érezhetek, így 50 évesen is.  Napi egy kapszula. Teljesen energikusnak és fittnek érzem magam, amióta ezt fogyasztom. Tiszta szívből csak ajánlani tudom. Próbáld ki!

Fliszár Zoltán

Nagyon örülök, hogy az életem része lett az ELEV8. Eltűnt a depresszió, a rosszkedv, minden reggel vidáman ébredek, tele vagyok energiával. Számtalan jótékony hatását érzem, egyszerűen jól vagyok!  Próbáld ki Te is!

Hart Gabriella

Épp a 140. ELEV8 kapszulánál járok, és jók a tapasztalatok. Igaz, minden emberre másképp hat, így rám is. A 20. kapszuláig nálam nem történt semmi, utána kezdett egy kicsit megváltozni a helyzet. Sokunknak már 2-3 kapszula után jönnek a változások, én csak vártam. Aztán a 29. után ROBBANT! Most már értem, miről beszélt mindenki! Fantasztikus érzés, amikor megfiatalodik az ember. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Próbáljátok ki!

Turi István

145 napja hogy elkezdtem szedni a szuperbogyeszt, azaz az ELEV8-et. A legfontosabb változás az életemben, hogy amióta szedem – természetesen nem állíthatom, hogy ettől, de egybeesik a szedésének idejével – sem engem, sem a családomat nem visel meg úgy, amikor megjön a menzeszem. Azt mondják, hogy már nem én vagyok a hét fejű sárkány ezen időszakok alatt… Ezenfelül korábban rengeteg kávét ittam, hogy legyen energiám, amit viszont nem bírt a szervezetem, és rendszeresen rosszul lettem tőle… De persze energiám az nem lett…   Amióta az ELEV8-et szedem, ez is változott, tele vagyok energiával, pedig szinte alig iszok kávét már. Úgyhogy én csak ajánlani tudom Neked az ELEV8-et. Próbáld ki!  (A hatályos jogszabályok alapján, a vélemény egyes részeit nem tudtuk leközölni, az esetleges  félreértések elkerülése végett.)

Északi Timea

Óriási veszteség volt számomra, amikor tönkrement a házasságom. Nemcsak lelkileg fájt rettenetesen, hanem az egész szinte tényleges fizikai fájdalmakat produkált. Néha szó szerint úgy éreztem, belehalok a fájdalomba!  Nem így lett, ugyanis rátaláltam az ELEV8-re.  Nem állítom, hogy miatta történt, de egybeesik a fogyasztásának idejével: A KILENCEDIK kapszulánál tartottam, amire elmúlt minden fájdalom. Azóta kiegyensúlyozott vagyok, tele energiával, életerővel és boldogsággal! Hálás szívvel gondolok rád  ELEV8! Próbáld ki Te is!

Kovács Dóra

Ősi gyógyászati titkok az optimális egészség, és annak fenntartása érdekében. Az ELEV8 egy kis, zöld, tudományos alapon kifejlesztett “szuperkapszula”, amely javíthatja az általános közérzeted, szellemi és fizika, teljesítményedet. Készülj fel a munkahelyi, iskolai, sport és egyéb teljesítmények optimalizálódására!

Az ELEV8 kapszula gyógynövényeket, adaptogén gyógygombákat, valamint teljes táplálékkivonatokat tartalmaz, melyek erős tápláló, antioxidáns, és optimalizáló hatással rendelkeznek.

Az ELEV8 szabadalmaztatott szuper-keveréke abból a célból készült, hogy természetes módon fokozza a fizikai és a mentális teljesítményt, valamint az általános közérzetet – anélkül, hogy a cukrozott energiaitalok esetleges kedvezőtlen mellékhatásai létrejönnének.  (A B-epic hivatalos weblap alapján.)

Korábban nem igazán hittem a táplálékkiegészítőkben. Azonban, mióta az ELEV8-et szedem, új időszámítás kezdődött. Már az első nap éreztem a hatását, nem kellett heteket, hónapokat várnom. Egyszerre töltött föl energiával, és simította ki az idegeimet. Nem hittem el, hogy ilyen hatás elérhető, és mindezt természetes összetevőkkel. Köszönöm ELEV8! Neked pedig csak ajánlani tudom: próbáld ki!

Lengyel Ildikó

Nem állíthatom, hogy  annak hatására, de szó szerint megváltozott az életem, amióta az ELEV8-et fogyasztom. Több mint 4 hónap után elmondhatom, hogy az első órától mostanáig érzek jótékony változásokat a testemben, és döbbenetes nyereségekről számolhatok be  + megfiatalodtam = 1 KAPSZULA MINDENT VISZ… Magyarán, mindent megtaláltam, amire vágytam, ebben az EGY táplálékkiegészítőben! Próbáld ki Te is!

Vrankóné Balda Erzsébet

Úgy gondolom, a B-epic valóban egyedülálló terméket alkotott az ELEV8 kapszulával. Hisz az adaptogén növények hatóanyagai mellett más elismert gyógynövények is az összetevők közé tartoznak.  A tápláló gyümölcs- és zöldségkivonatokkal együtt ez a háromféle keverék rendkívül gyors és látványos eredményt vált ki az emberi szervezetben – egészséges emberek számára. Ezt a saját tapasztalatommal is alá tudom támasztani. Úgy gondolom, hogy az ELEV8 nagy segítség az egészséges emberek számára, hogy még egészségesebbek legyenek, vagy fenntartsák az egészségüket! Próbáld ki Te is, hogy számodra mit nyújthat!

Oláh Zsolt

A 147. napnál járok az Elev8, és 121. nap az Acceler8 kapszula társaságában. Véleményem róluk? Hálás köszönet a megalkotóinak, ugyanis azóta elfújta a szél a fáradtságérzetet. A kávéról leszoktam, újra elindult a fogyás. Nem hideg már a kezem és a lábam. Teljesen jó a hőérzetem. Nem állítom, hogy ettől, de az ízületeim is sokkal terhelhetőbbek.  Röviden: Jól érzem magam a bőrömben! Úgyhogy én csak azt tudom ajánlani, hogy próbáld ki Te is!

Badics Ágnes

Igen jók a tapasztalataim az ELEV8 kapszulával kapcsolatban. Székrekedéssel, puffadással küszködtem, megszűntek… Rendkívül jó a közérzetem… Egy olyan dolog is változott, amiről álmodni sem mertem volna, és sajnos ide nem is kerülhet fel a hatályos jogszabályok alapján, nehogy félreértésekre adjon okot… De át tudnám ölelni a világot, olyan jól érzem magam. Úgyhogy csak ajánlani tudom! Próbáld ki Te is!

Szöllősi Zsuzsa

Próbáld ki az elev8 kapszulát!

Tapasztalatok alapján a következő hatásai lehetnek (B-epic hivatalos weboldala alapján):

  • Természetes módon növelheti az energiát és az állóképességet. Csökkenti a fáradtságot
  • Támogathatja az optimális mentális- és fizikai állóképességet
  • Javíthatja a mentális teljesítményt, a koncentrálóképességet, és a memóriát
  • Segíthet javítani a hangulatot, enyhíti a stressz, és a szorongás érzését
  • Megerősítheti az immunrendszert, és gyorsíthatja a regenerálódási időt!

Amikor elkezdtem szedni az ELEV8 kapszulát, már az első nap beütött. Nem gondoltam volna, de teljesen jelenbe hozta a testemet… Engem energizál, és így többet tudok aktívan dolgozni. Míg mások ásítoznak, addig én pörgök. Köszönöm! Próbáld ki Te is! (A hatályos jogszabályok alapján, a vélemény egyes részeit nem tudtuk leközölni, az esetleges  félreértések elkerülése végett.)

Fekete Gábor Sándor

157 napja szedem az ELEV8 kapszulát. Már az első napokban észrevettem, hogy csökken az étvágyam, és megállapítottam, hogy ekezdtek rólam a kilók leolvadni, ami azóta is tart, jojó  effektus nélkül. Régebben fáradékony voltam, és például, amikor tisztítottam az ablakokat, többször megálltam pihenni. Most tele vagyok energiával, és pikk-pakk végzek mindennel. A fizikai állóképességem rengeteget javult, elkezdtem újra sportolni… A bőröm feszes és szépen kisimult, a környezetemben többen jelezték, hogy meg vagyok szépülve, ki vagyok fiatalodva. Végigalszom az éjszakákat, reggel frissen és kipihenten ébredek. Nyugodtabb vagyok. A memóriám javult, könnyen és gyorsan tanulok. A hajhullásom megállt, sok baba hajam nőtt. Hogy miért fontos ez? – 51 éves vagyok, és úgy érzem magam mint egy 20 éves! Miközben ezek a dolgok megtörténtek, semmi más terméket nem fogyasztottam, csak az ELEV8-et. Természetesen nem állítom, hogy emiatt történt, de egybeesik a szedésénak idejével… Amióta fogyasztom a kapszulát, test-lélek-szellem teljes egységben, harmóniában van…. (A hatályos jogszabályok alapján, a vélemény egyes részeit nem tudtuk leközölni, az esetleges  félreértések elkerülése végett.)

Andó Marianna

Az elmúlt időszakban két komoly műtétem volt. A második abban különbözött az elsőtől, hogy közben elkezdtem szedni az ELEV8 kapszulát, hátha gyorsabban regenerálódok (természetesen nem az orvosi kezelés helyett). Az tény, hogy a második műtét után rekord gyorsasággal kiengedtek a kórházból, és a felépülésem is sokkal gyorsabb és zökkenőmentesebb volt.mint az elsőnél. Nem állítom, hogy az ELEV8 kapszula miatt, de egybeesik annak szedésével.

Naidan Tugsbileg

Kb. 100 napja szedjük az ELEV8-et… 15 éve átestem egy súlyos tüdőgyulladáson, 10 éve pedig egy mellhártyagyulladáson. Bár mindkettőből felgyógyultam, az elmúlt évtizedben a tüdőm nem volt olyan tökéletes. Nem volt beteg, de nem is volt az igazi, mint korábban…A kapszula szedésének első hónapja alatt, valami förtelem, amit naponta felköhögtem. Sokat és rettentő gusztustalant. Majd ahogy jött, el is tűnt  a rengeteg váladék, és azóta a légzésem tiszta…Nemrégiben operálták a térdemet… A felépülésem sokkal simábban ment, mint az eddigiekben, és mint a szomszéd ágyban fekvő fickónál, akit ugyanazzal műtöttek. Csakhogy egy példát említsek, neki háromszor annyi genny folyt ki a sebéből, mint nekem… Végül a hallásom. Egész életemben zajos gépek mellett dolgoztam, aztán egy vadászaton a fülem mellett lőttek el egy dupla lövést. Szó, mi szó, az utóbbi időben sokszor vissza kellett kérdeznem, amikor mondtak nekem valamit. Ezt mostanában már nem tapasztalom… És míg az autórádiót régebben 20-21-es hangerőn hallgattam, most a 18-as az, ami kellemes, afelett már bántóan hangos… Nem mondom, hogy ezeket az ELEV8 kapszula okozta, de egybeestek annak szedésével… Úgyhogy én csak ajánlani tudom. Próbáld ki! (A hatályos jogszabályok alapján, a vélemény egyes részeit nem tudtuk leközölni, az esetleges  félreértések elkerülése végett.)

Alpek István

0. nap: Postáról jövet, amikor megkaptuk a kapszulát.

99. nap: a változás egybeesik a kapszulák szedésének idejével… ( amatőr fotó, saját véleményt tükröz)

Számomra az egyik legfontosabb dolog az volt, hogy amikor elkezdtem szedni az ELEV8 kapszulát, a térdeim megfiatalodtak… Ami látványos vele kapcsolatban, hogy a járásom megváltozott. Erő, lendület lett a lábaimban. Mamókás üzemmódról átváltottam normál üzemmódra. Megy a lépcsőzés is. Egy másik, számomra megdöbbentő eredmény, hogy korábban már annyira kifelé dőltek a lábaim, hogy a térdeimet nem tudtam úgy összeszorítani, hogy összeérjenek. Most újra összeérnek. A folyamat alatt többször volt, hogy kattant a térdem. Addig-addig, hogy helyrekattant. Semmi torna, teljes ülő életmód. Nem is értem…
Emelte az energiaszintem, a koncentrációs készségem. A hallásom és a látásom visszatért a “mamókás” állapotból arra a szintre, mint fiatalabb koromban.
61 éves vagyok. Természetesen nem állítom, hogy mindez az ELEV8 kapszula szedése miatt történt, de egybeesik annak fogyasztásával… Úgyhogy én csak ajánlani tudom, hogy próbáld ki! (A hatályos jogszabályok alapján, a vélemény egyes részeit nem tudtuk leközölni, az esetleges  félreértések elkerülése végett.)

Zsarnai MÁria

Nem vagyok olyan fáradékony… Könnyebben felkelek reggel, mert kialszom magam… Fogytam is… Nem ég a szemem a hosszú vezetés alkalmával, illetve nem fáradtam el annyira, amennyire szoktam, frissebb voltam, nem akartam elaludni vezetés közben, mint az ELEV8 előtt… Ezenfelül régi sportsérülések “előjöttek” a 40. kapszula környékén, majd pár napon belül elmúltak… Szembetűnően simulnak ki  a ráncok az arcunkon… Nekem is, és a páromat is épp a minap dicsérte meg a kislányunk, hogy milyen szép lett az arca. Mellesleg még a kislányunk bőre is változott, napról napra szépül. Illetve még ő is energikusabb lett, nem csak mi.  Nem állítom, hogy az ELEV8 kapszula az oka, de egybeesik annak fogyasztásával… Próbáld ki Te is! (A hatályos jogszabályok alapján, a vélemény egyes részeit nem tudtuk leközölni, az esetleges  félreértések elkerülése végett.)

Rózsa Gyula

Közel négy hónapja szedem az ELEV8 kapszulát. Azóta nagyon sok pozitív tapasztalatom van. Természetesen nem állíthatom, hogy ezek az ELEV8 miatt vannak, de egybeesnek a szedésének időtartamával. Másfél éve például eltört a bokám. Meggyógyult, de azóta sem volt az igazi. Ugyanúgy az izületeim sem voltak már az igaziak. Azt gonoltam, hogy ez már a korral jár, de amióta az ELEV8-et szedem, érdekes, hogy már azzal sincsenek problémáim.  Ha egész nap dolgozom, takarítok, akkor sem fáj a derekam. A bőröm sokkal szebb, simább és kevesebb folt van rajta. A hajhullásom teljesen megszűnt. Jobban alszom, kipihenten ébredek, tele energiával és munkabírással. 60 éves vagyok, még dolgozom, ezért is örülök, hogy rátaláltam erre a kapszulára, ami megkönnyíti és élhetőbbé teszi a további éveket. Írtam volna még további dolgokat is, de a weblap üzemeltetője azt mondta, a jogszabályok miatt azokat sajnos nem rakhatja fel, mert esetleg félreérthető. Úgyhogy akkor ennyi. Csak ajánlani tudom, hogy próbáld ki!

Bognár Rozália

Sokkal jobban alszom, amióta az ELEV8-et fogyasztom.  Sokkal kipihentebbnek érzem magam még a kora reggeli kelés után is
Az elev8 előtt, mint az a bizonyos mosott … khm….  olyan voltam egész nap.
A kapszulával akar éjfélig is fent lehetek, másnap reggel 5-kor mégis simán, frissen és üdén kelek. aztán végigpörgöm az egész napot… Jó kedvem van, este nem vagyok fáradt munka után, és kevésbé vagy egyáltalán nem sajog semmi a fáradtságtól a nap végére, mint korábban. Ezek után én tényleg csak ajánlani tudom, próbáld ki!

Koczor Levente

AMIKOR BEÜT AZ ELSŐ NAP:

Nekem teljesen megváltozott az életem, amióta  az ELEV8 kapszulát fogyasztom. Nem állítom, hogy miatta, de egybeesik a szedésének időtartamával. Első körben lecseréltem a marék vitaminadagomat egyetlen kapszulára! Ez már önmagában szuper! A második, hogy nem vagyok fázós, egyszerűen ez már nincs. Fantasztikus ez az érzés! Régen, télen az egész ruhásszekrényt magamra húztam, és még akkor is fáztam. Nem volt kellemes érzés. Nincs szükségem 4-5 kávéra, energikus vagyok egész nap. Van még nagyon sok pozitív tapasztalatom, amit sajnos itt nem tudok megosztani. Ami még számomra nagyszerű, hogy már nem kívánom a cukros ételeket, csokikat. Ez elég nagy meccs volt eddig. A saját tapasztalataim alapján szívből ajánlom mindenkinek! Számomra az ELEV8 a legjobb táplálékkiegészítő! Próbáld ki Te is, hogy megtudd, Neked mit adhat!

Északi Anita

Jelenleg 51 éves vagyok. 16 éves korom óta fogyasztok komolyan táplálékkiegészítőket. Nagyon finnyás vagyok ebben a témában, mindig csakis a legjobb minőségű dolgokat voltam hajlandó használni. Eddig azt hittem MINDENT megkap a testem a megfelelő minőségben és mennyiségben ahhoz, hogy maximálisan egészséges lehessen. Ezért volt döbbenet számomra az ELEV8. Nem állítom, hogy miatta, de amikor elkezdtem szedni, már az első nap változott a testem, és a következő 150 napban TIZENHAT JELENTŐS változás következett be. Ilyenek, mint fiatalodtam vagy 15 évet, és olyan erőnléti edzéseket csinálok, amelyekről azt gondoltam, hogy sosem leszek már képes ebben az életemben – az életkorom miatt… Elképesztő – ez lett a leggyakrabban  használt szavam az ELEV8-tel kapcsolatban. És azt kívánom éld át Te is ezeket a nyereségeket, mint én, és mint több száz ember az elmúlt hetekben! Úgyhogy próbáld ki Te is!

Északi Jenő

Én fél éve kezdtem el szedni a B-epic termékeit, először az ELEV8-et. Végtelenül hálás vagyok, hogy rátaláltam ezekre a termékekre…
 Eredmény: -12 kiló eddig, mozgás nélkül. Kísérletezésképpen volt, hogy néhány napra abba hagytam a szedését, és megint kezdtek rámjönni a falási rohamok kb. a 4. nap után. Tehát egy olyan táplálékot adok a testemnek, ami az optimális működését segíti elő.

Nekem az életem részét képezik a B-epic termékek. Reggel az ELEV8-tel indítok, este az Acceler8-tel zárom a napot. Neked is csak ajánlani tudom a B-epic termékeit, próbáld ki őket!

Pogácsás Katalin

Ha kérdésed van, jobbra az ikonra kattintva elérsz engem Facebookon. Vagy pedig a “Próbáld ki te is” gombra kattintva ejuthatsz a hivatalos oldalamra, ahol további elérhetőségeim is szerepelnek.

GDPR: Az oldal SEMMIFÉLE adatot nem gyűjt vagy kér tőled! Mi nem adunk el számodra semmit. Ha az ajánlásunkra vásárolsz, akkor átklikkelsz a B-epic cég hivatalos oldalára, amt nem mi üzemeltetünk. Onnantól a B-epic cég adatvédelmi irányelvei vonatkoznak rád. Az oldalon szereplő személyek mindegyike hozzájárult, hogy fotóval, névvel, videóval és véleménnyel szerepeljen az oldalon! Az oldal engedély nélküli másolása TILOS!